Groepsvaarten

Exclusief voor je eigen gezelschap

Groepsvaarten

groepsvaarten

Wil je exclusief voor jouw gezelschap een boot afhuren? Dat kan!

Je huurt een boot met schipper en gids. Om je vaart tot een waar feestje te maken verzorgen we ook leuke extra’s. Heb je wat te vieren? Kies dan bijvoorbeeld voor de bubbles & bites catering, een high tea, pubquiz of een van onze andere mogelijkheden.

Vaargebied
Bij het boeken van een groepsvaart is het van belang een vaargebied te kiezen. Ons vaargebied is in twee routes te verdelen; de Binnenstadroute of de Trekschuitroute.

Binnenstadroute
Tijdens een van onze anderhalf uur durende rondvaarten om het centrum van Den Haag word je onder de vleugels genomen van onze schipper en gids, Hagenaars die de stad op hun duimpje kennen.

Wil je liever eindigen bij het strand? Dat kan! In plaats van een rondje om het centrum varen we richting Scheveningen. We kunnen daar op 15 minuten lopen van het strand aanmeren.

Trekschuitroute
Voor de liefhebbers van prachtige Hollandse landschappen is deze vaarroute een echte must! Hier zie je historische boerderijen, prachtige huizen en parken langs het water. Je komt door havens, langs molens en gezellige terrasjes van pittoreske plaasten.

Onze boten
In verband met lage bruggen in de binnenstad vaart de overdekte trekschuit hier niet. De open rondvaartboten kunnen wel beide routes varen..

Groepsgrootte

Onze vloot telt 9 (vooral elektrische) boten in diverse vormen en maten.

In deze corona tijd werken we met andere capaciteiten dan de maximum capaciteit van onze boten. Daarom maken we tijdelijk gebruik van groepsgrootte in plaats van capaciteit per boot. Afhankelijk van de groepsgrootte worden er één of meerdere boten voor jouw gezelschap ingezet.

Voor gezelschappen groter dan 30 personen of voor de inzet van onze overdekte trekschuit over de trekschuit route, kan je het beste contact met ons opnemen.

In de overzichten hieronder vind je de belangrijkste details en prijzen.

Groep (1-10 personen)

maduro-10-personen

Prijs:

Aanvullingen:

Reserveren:

Groep (11-20 personen)

open-boot-22-personen

Prijs:

Aanvullingen:

Reserveren:

Groep (21-30 personen)

ooievaart-losse-kaartverkoop

Prijs:

Aanvullingen:

Reserveren: