Groepsvaarten

Exclusief voor je eigen gezelschap

Groepsvaarten

groepsvaarten

Wij bieden de mogelijkheid aan om een boot (of meerdere boten) exclusief voor jou en je eigen gezelschap af te huren. Hierbij huur je een boot met schipper en gids. Kies, als aanvulling, voor diverse extra’s zoals catering en bijpassend thema (zoals een bierproeverij of pubquiz).

Vaargebied
Bij het boeken van een groepsvaart is het van belang een vaargebied te kiezen. Ons vaargebied is in twee routes te verdelen; de “Binnenstad route” en de “Trekschuit route”.

Binnenstad route (Ooievaart)
De binnenstad route bevindt zich in Den Haag over de oude verdedigingsgracht en het vaargebied richting Scheveningen. We kunnen op 15 minuten lopen van het strand aanmeren.

Trekschuit route (Vlietvaart)
De trekschuit route is buiten het Haagse centrum. We varen dan over de Trekvliet, de Vliet en het Rijn- Schiekanaal (Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en Delft). Het is tevens mogelijk om naar het Zuiderpark te varen.

Type boot
In verband met bruggen in de binnenstad, vaart de overdekte trekschuit hier niet. De open rondvaartboten varen wel over de trekschuit route.

Groepsgrootte

Onze vloot telt 9 (vooral electrische) boten in diverse vormen en maten.

In deze corona tijd werken we met andere capaciteiten dan de maximum capaciteit van onze boten. Daarom maken we tijdelijk gebruik van groepsgrootte in plaats van capaciteit per boot. Afhankelijk van de groepsgrootte worden er één of meerdere boten voor jullie gezelschap ingezet.

Voor gezelschappen groter dan 30 personen of voor de inzet van onze overdekte trekschuit over de trekschuit route, kan je het beste even contact met ons opnemen.

In de overzichten hieronder tref je de belangrijkste details en prijzen aan.

Groep (1-10 personen)

maduro-10-personen

Prijs:

Aanvullingen:

Reserveren:

Groep (11-20 personen)

open-boot-22-personen

Prijs:

Aanvullingen:

Reserveren:

Groep (21-30 personen)

ooievaart-losse-kaartverkoop

Prijs:

Aanvullingen:

Reserveren: