Aanbod:

Geldigheid combinatie
8 april t/m 1 oktober 2017

Inhoud combinatie
– 24 Uur ticket voor de Hop on Hop off tram
Rondvaart door de Haagse grachten

Prijs combinatie
– Volwassenen: € 22,00 per persoon
– Kinderen: € 12,50 per persoon
(korting van maar liefst 30%)

Handig om te weten
Kaartjes voor de rondvaart gaan terug in de verkoop indien er 60 minuten voor aanvang nog niet is betaald.

Aanschaf tickets:

Vooraf reserveren
De combinatie tickets kunt u alleen vooraf telefonisch of per e-mail bestellen. Tickets kunt u vervolgens afhalen aan de balie in ons Havenkantoor, Bierkade 18b in Den Haag.

Bereikbaarheid
+31(0)70 4451869
tickets@gadenhaag.nl

Let op!
Rondvaart moet gereserveerd worden.
De Hop on Hop off tram rijdt alleen op zaterdag en zondag en is vrij toegankelijk indien voldoende plaats.

Meer Informatie:

Touristtram stapt met De Ooievaart in het bootje!

Tourist Tram | Combinatie Tickets | De Ooievaart

De nieuwe Haagse attractie, Hop on Hop off tram heeft een unieke samenwerking met rondvaartorganisatie De Ooievaart om Den Haag te ontdekken. Wij zijn namelijk de enige aanbieder van combitickets in Den Haag zodat je extra voordelig onze stad vanaf het water en de rails kan ontdekken. De Tourist Tram is een typisch Haagse tram: crèmekleurig met groene bies, zoals deze vroeger ook in de stad rondreden. Ook het interieur van deze trams is zeer comfortabel en sfeervol, en biedt reizigers een riante blik op de stad. Van Den Haag naar Scheveningen en weer terug.

De Ooievaart vaart al veertien jaar op de Haagse grachten. Via de oude verdedigingsgrachten van Den Haag leert u pas echt de stad kennen. Een gids neemt u mee door het oude en nieuwe Den Haag. Het merendeel van de boten van De Ooievaart zijn ook elektrisch en duurzaam maar wel met een historisch uiterlijk.

“Een combinatie die de toerist heel Den Haag laat beleven.”  Het Binnenhof, het Vredespaleis, Scheveningen, maar ook de oude Binnenstad met zijn mooie grachten, waar het vroeger en nu nog steeds goed toeven is. Samen laten we heel Den Haag zien.”